Vierdaagse steunt Spieren voor Spieren

Vorig jaar heeft de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn, ter gelegenheid van de 65e ‘verjaardag’ een cheque overhandigd aan een goed doel, de Bas van de Goor Foundation. Het bestuur heeft besloten ook dit jaar een goed doel te steunen en gekozen is voor Spieren voor Spieren.
Deze stichting heeft één doel, spierziekten bij kinderen verslaan. Om dit te bereiken wordt intensief samengewerkt met medisch specialisten, wetenschappers, onderzoekers, het bedrijfsleven en topsport- en kind-ambassadeurs. Spieren voor Spieren zoekt enerzijds een oplossing voor spierziekten, anderzijds wil de stichting kinderen en hun gezinnen die nu lijden onder hun spierziekte helpen.
Spieren voor Spieren ondersteunt of faciliteert actievoerders in het land geld in te zamelen voor de stichting. Met www.sportenvoorspieren.nl wordt voor acties een platform beschikbaar gesteld ten behoeve van publiciteit en donaties.
Meer informatie vind je op: https://www.spierenvoorspieren.nl/wat-kun-jij-doen/downloads/
Bij de foto: Sven Kramer is ambassadeur van Spieren voor Spieren.

Blijf op de hoogte

Loop jij dit jaar ook weer mee? De inschrijvingen openen 15 februari. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste bericht.