Vierdaagse steunt het Longfonds

Voor de meeste mensen is ademen heel gewoon. Maar voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte in Nederland is dat niet vanzelfsprekend. Het Longfonds gaat voor een wereld zonder longziekten. Tot het zover is, zorgt het ervoor dat mensen met een longziekte sterk staan en bewust eigen keuzes in hun leven kunnen maken. Het Fonds zet zich in voor een rookvrij leven met gezonde binnen- en buitenlucht. En het jaagt medische doorbraken aan, gericht op het voorkomen van astma en het repareren van kapotte longen.

De Apeldoornse Vierdaagse steunt het Longfonds hierbij. Op de laatste dag van de Vierdaagse zal een cheque worden overhandigd aan het Longfonds. Wil jij hier aan bijdragen? Loop dan mee en steun het Longfonds. Dat kan met een persoonlijke actiepagina, net als Christine Dirkse al deed in 2018 (foto).  Maak hier jouw actiepagina aan en moedig vrienden, familie en collega’s aan je deelname te sponsoren.

(Voorgaande jaren steunde de Vierdaagse de Bas van de Goor Foundation en Spieren voor Spieren).

Blijf op de hoogte

Loop jij dit jaar ook weer mee? De inschrijvingen openen 15 februari. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste bericht.