Vierdaagse afgelast

De 67e Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn gaat niet door. Na de bekendmaking door de regering dat als een van de maatregelen om het corona-virus te beteugelen, alle evenementen tot en met augustus zijn verboden, kon het vierdaagsebestuur niet anders dan een streep halen door het evenement, dat van 14 t/m 17 juli op de kalender stond. Alle voorbereidingen, die tot nu toe ‘gewoon’ doorgingen, zijn stopgezet.

De 67e editie zal nu worden gehouden van 13 t/m 16 juli 2021.

 

Inschrijfgeld

Al meer dan 1.500 wandelaars hadden zich ingeschreven voor het evenement. Hoewel wij al veel kosten gemaakt hebben heeft het bestuur besloten toch het volledige bedrag terug te betalen. Mocht je van mening zijn dat we de kosten gezamenlijk moeten dragen dan kun je aangeven dat je het inschrijfgeld niet terug gestort hoeft te krijgen. Dit kan door voor 8 mei een mail te sturen naar Administratie@4daagseapeldoorn.nl, onder vermelding van het startnummer. De inschrijfgelden worden voor 31 mei terugbetaald.

De gratis wandeling voor hen die zich voor 15 maart hebben ingeschreven, komt te vervallen.

 

Verblijfsaccommodatie

Deelnemers die al onderdak hadden geboekt in een hotel, vakantiepark of camping kunnen contact opnemen met hun verblijfsaccommodatie om te overleggen welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot hun boeking. Hoewel de Vierdaagse niet doorgaat kan in die week nog steeds gewandeld worden in en rondom Apeldoorn, onder de beperkingen van het RIVM die dan gelden. We verwijzen hiervoor naar de website www.wandeleninapeldoorn.nl waar alle mogelijkheden tot wandelen in en rond Apeldoorn te vinden zijn.

 

Tot slot

Het bestuur van de Stichting Internationale Vierdaags Apeldoorn wenst je in deze onwezenlijke tijden van corona veel gezondheid toe en ziet je graag volgend jaar weer aan de start.

Blijf op de hoogte

Loop jij dit jaar ook weer mee? De inschrijvingen openen 15 februari. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste bericht.