Vierdaagse 2021 afgelast


Met pijn in het hart hebben wij als bestuur van de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn, ondanks de positieve lichtpuntjes in de coronapandemie, het moeilijke besluit genomen om de Apeldoornse Vierdaagse van 13 juli t/m 16 juli 2021 toch niet door te laten gaan. Afgelopen periode hebben we als organisatie alle mogelijkheden onderzocht om de Apeldoornse Vierdaagse te kunnen organiseren zoals u dat van ons gewend bent. Helaas hebben we de conclusie moeten trekken dat dit ook in 2021 onder de huidige, nog onzekere omstandigheden niet gaat lukken.

Natuurlijk zijn we teleurgesteld dat we dit besluit hebben moeten nemen en ongetwijfeld zal dat voor veel van onze deelnemers ook gelden.

Maar wij laten onze deelnemers niet in de steek! Wij zijn druk bezig om een alternatief te ontwikkelen voor dit jaar, zodat wandelaars die van plan waren om dit jaar mee te doen met onze vierdaagse deze zomer toch kunnen wandelen in de mooie omgeving van Apeldoorn.

Houd hiervoor onze nieuwbrief en facebook in de gaten!

We gaan ervoor om u in 2022 (12 t/m 15 juli) weer te mogen begroeten bij de Internationale Vierdaagse Apeldoorn!

Blijf op de hoogte

Loop jij dit jaar ook weer mee? De inschrijvingen openen 15 februari. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste bericht.