Uiterlijk 1 juni beslissing over doorgaan Vierdaagse Apeldoorn

Uiterlijk 1 juni wordt beslist over het al dan niet doorgaan van de 67e Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn, die gepland staat van 14 t/m 17 juli a.s. Deze duidelijkheid wil het bestuur geven omdat, direct nadat in Nederland allerlei maatregelen van kracht werden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, van diverse kanten al werd geïnformeerd of het evenement wel of niet doorgaat.

Het bestuur volgt de adviezen die van de overheid en het RIVM komen. Tot 1 juni zijn alle evenementen waarvoor een vergunning nodig is verboden, wat er na die datum staat te gebeuren is nog onduidelijk.

 

Achter de schermen is het bestuur nog steeds druk bezig met de voorbereidingen, ‘met in het achterhoofd dat het besluit wel/niet doorgaan niet alleen door ons genomen kan/gaat worden. Wij zijn onder meer afhankelijk van de maatregelen van de regering en de gemeente die buiten onze invloedssfeer liggen.’

Gezien alle factoren heeft het bestuur van de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn besloten uiterlijk 1 juni met een definitief besluit te komen over het wel of niet doorgaan van de Vierdaagse Apeldoorn. Bij een niet doorgaan volgt ook informatie voor al ingeschreven deelnemers over de mogelijkheden voor het betaalde inschrijfgeld. De beslissing zal naar buiten worden gebracht via onder meer de website, Facebook en de nieuwsbrief.

Omdat op dit moment duidelijkheid nog ontbreekt, blijft de inschrijving open, via www.4daagseapeldoorn.nl.

Blijf op de hoogte

Loop jij dit jaar ook weer mee? De inschrijvingen openen 15 februari. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste bericht.