Samen met het Leger des Heils

De wandelaars van de Apeldoornse Vierdaagse komen op de laatste wandeldag over het landgoed Caesarea. Op deze locatie in de bossen van Ugchelen wonen en werken deelnemers van Leger des Heils regio Oost. Een aantal deelnemers van het Leger des Heils gaan op vrijdag ook meelopen met de Vierdaagse.
Op Caesarea volgen deelnemers een verslavingsbehandeling met herstelbegeleiding bij verslavingskliniek De Wending. Ook wonen er mensen in een beschermde woonvorm of zelfstandig met woonbegeleiding. De afdelingen van het Leger des Heils op deze locatie zijn middelenvrij, alcohol- en drugsgebruik is daarom niet toegestaan. Aan de Hoenderloseweg vindt u ook een 50|50 Workcenter, hier werken deelnemers aan hun arbeidsre-integratie. Het aanbod van werkzaamheden is divers zoals houtbewerking, houtkloven en terreinonderhoud.

Het Leger des Heils gelooft in kansen. In tweede kansen. In derde kansen. En in alle kansen daarna. Elk mens doet ertoe. Niemand uitgezonderd. Elk leven is het waard om geleefd te worden.

Meer informatie op www.legerdesheils.nl/oost

Blijf op de hoogte

Loop jij dit jaar ook weer mee? De inschrijvingen openen 15 februari. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste bericht.