Midden Veluwe Wandeltocht

Met een wandeling alvast in de stemming komen voor de Apeldoornse Vierdaagse? Dat kan op zaterdag 30 en zondag 31 maart a.s. tijdens de vierde Midden Veluwe Wandeltocht, die je brengt in het gebied waar ook (een deel van) de Apeldoornse Vierdaagse zich afspeelt.

De wandelcommissie Apeldoorn e.o. van de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn zet vanaf Van der Valk Hotel Apeldoorn De Cantharel (Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn) routes uit van 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer.

Ten opzichte van vorig jaar zijn de routes gewijzigd, zodat je weer nieuwe fraaie plekjes kunt ontdekken.

De routes zijn onverhard en voeren je door de natuurrijke natuur rond Apeldoorn, met bos, heide en heuvels. Op beide dagen zijn de routes hetzelfde. De routes zijn ook geschikt voor nordic walking. Honden mogen aangelijnd meelopen; wel moeten zij enkele wildroosters over.

Voor nadere informatie: tel. 06 – 5376486, b.g.g. 055 – 5229060 of www.4daagseapeldoorn.nl/wandeltochten. E-mail: wandelcommissie@4daagseapeldoorn.nl

Blijf op de hoogte

Loop jij dit jaar ook weer mee? De inschrijvingen openen 15 februari. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste bericht.