Einde voorinschrijving nadert

Met het eind van de voorinschrijvingstermijn in zicht, is het aantal aanmeldingen voor de 65e Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn de 2.000 gepasseerd. Op 21 juni bedroeg het aantal inschrijvingen (inclusief daglopers) 2.238. De voorinschrijving loopt tot en met 30 juni. Daarna is aanmelden (tegen een hoger tarief) voor de vierdaagse alleen nog mogelijk op maandag 9 juli en dinsdag 10 juli voor de start. Wie één, twee of drie dagen meeloopt, kan zich aanmelden op de gekozen wandeldag(en). www.4daagseapeldoorn.nl/deelnemen/inschrijven-2018

Nog zolang de voorinschrijving loopt, kunnen wijzigingen van afstanden kosteloos worden gedaan. Wie zich al wel heeft ingeschreven en nog niet heeft betaald, moet dit voor 30 juni doen, anders kunnen zij zich alleen nog aan de start inschrijven tegen het verhoogde tarief.

Ook zijn er enkele deelnemers die al wel hebben betaald maar zich nog niet hebben ingeschreven. Zij worden verzocht dit alsnog te doen.

Blijf op de hoogte

Loop jij dit jaar ook weer mee? De inschrijvingen openen 15 februari. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste bericht.