Kidswalk

Op 12 juli vindt dit jaar tijdens de Cantharel Internationale Vierdaagse een gloednieuw onderdeel plaats. Op woensdag 12 juli 2023 wordt voor het eerst de KidsWalk georganiseerd: een gezellige en vooral sportieve wandeling voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar oud, onder begeleiding van ouders, grootouders of andere begeleiders.

De route bedraagt een afstand van 6 kilometer en begint tussen 11:00 en 13:00. Tijdens de wandeling ontdekken de jonge wandelaars de natuurrijke omgeving van het Apeldoornse Orderbos en Stadspark Berg en Bos. Ook kunnen de deelnemers een actief natuurspel spelen. Na al die kilometers even aan een rustmoment toe? Op de speelweide in Stadspark Berg en Bos is er gelegenheid om even te spelen, uit te rusten of iets te eten.

Deelnemers kunnen zelf eenvoudig de route volgen aan de hand van onze routekaart en QR-code. Ook kunnen ze zich aansluiten bij een behulpzame KidsWalk-wandelbegeleider en samen met een vriend of vriendin lopen. De begeleide wandelingen starten om 11:30, 12:00 en 12:30 uur bij de ingang van de administratietent. De kosten voor deelname bedragen slechts €3,- per kind, inclusief een mooie medaille: een herinnering voor de eeuwigheid! Begeleiders kunnen gratis deelnemen.

Het startpunt van de KidsWalk is Sportcomplex v.v. Victoria Boys, aan de Berghuizerweg 153, 7312 SN Apeldoorn. We adviseren deelnemers zoveel mogelijk met de fiets te komen, aangezien er een fietsenstalling vlak bij de start is. Voor een routebeschrijving en parkeerinformatie kunt u terecht op de website van de Vierdaagse Apeldoorn.

Inschrijven kan alleen op de dag zelf in de Administratietent van de 4Daagse tussen 11:00 en 13:00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via kidswalkapeldoorn@gmail.com. De KidsWalk wordt ondersteund door 4Daagse Apeldoorn en Stimenz.

Opmerking: Alle kinderen dienen begeleid te worden door hun eigen ouders, grootouders of andere begeleiders. Kinderen zonder begeleiding kunnen niet deelnemen aan de wandeling, omdat de deelnemers op eigen verantwoordelijkheid en risico meelopen.